Paka Information

Top 10 Advanced MySQL Interview Questions Answers

949 0

Top 10 Advanced MySQL Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced MySQL Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 MySQL Interview Questions & Answers, hear for Top 10 MySQL Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top MySQL Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 :

Answer : multithreadedMySQL means of the multithreaded,one or more means multi-user uses SQL database and all the tables management system which has more about than 11 million of the installations of MySQL.

Also Read :  Top 10 Advanced AngularJS Interview Questions Answers

Question 2 : In which language MySQL is written?

Answer : C and C++ MySQL is simple written in Basic C and C++ as well as All the SQL some parser is written in yacc.

Question 3 :How many Triggers are possible in MySQL?

Answer : List of the TriggersBefore Insert, After Insert ,Before Update, After Update, Before Delete, After Delete

Question 4 :What is a trigger in MySQL?

Answer : set of codes A trigger is a bunch of query that runs in response to some set events.

Question 5 :What are the different tables in MySQL?

Answer : There are List of the tables MyISAM, Heap, Merge, INNO DB, ISAM

Also Read :  Search Engine Rankings TIPS AND TRICKS

Question 6 :What are the storage models of OLAP?

Answer : OLA ListThe Simple storage models in OLA List of the MOLAP, ROLAP, and HOLAP, etc.

Question 7 :How to get the current date in MySQL?

Answer :SELECT CURRENT_DATE(); To get server current date and time, use the following simple syntax:

SELECT CURRENT_DATE();  

Question 8 :How to Copy table without copying data?

Answer : Simple duplicate table created

CREATE TABLE user_mst SELECT * FROM users WHERE 1=0;

Question 9 :How to Repair all tables in mysql?

Answer : mysqlcheck -A –auto-repair; simple sql run this script to all the table Repair : – mysqlcheck -A –auto-repair;

Question 10 :How to increase MySQL connection timeout?

Answer : Open MySQL file and simple increase the line

Also Read :  Top 10 Advanced JavaScript Interview Questions Answers

ini_set('mysql.connect_timeout', 600);//as 600 means 20 min
ini_set('default_socket_timeout', 600); //as 600 means 20 MIn

We hope you get an idea about Basic MySQL Technical Interview Questions and Answers
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like Face Book Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Leave A Reply

Your email address will not be published.