Topic: Interview

Top 10 Advanced JavaScript Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced JavaScript Interview Questions Answers

Top 10 Advanced JavaScript Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced JavaScript Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 JavaScript Interview Questions and Answers, hear for Top JavaScript Interview Questions With Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Latest JavaScript Top 10 JavaScript Interview Questions with an example.

Question : 1 – Can you access Cookie using javascript?

Answer : true
Yes! Pure JavaScript can also stored or manipulate cookies using the some cookie property of the Your Browsers With DOM – Document object.

Question 2 : Which variable is visible everyPlace in your Js Source code?

Answer : Global Variables: The global variable has master variable global all the data scope which means Global variable is visible everyPlace in your Pure js source code.

Question 3 :Which method returns the length of the js string?

Answer : length() functionpure javascript length() method returns the length of the Your static or dynemic string.

Question 4 :Which method Array object removes or adds elements from an array?

Answer : splice() the splice() function − Adds and/or removes javascript elements from an array in javascript.

Question 5 :What are the js Operators?

Answer : +, concatenationjs addition maths operator ( + ) serves two types of the purposes in pure js. The first type is to used a simple sum on the two or more numbers.

The second plus operation is to used a two or more string concatenation (join the strings).

  
    var a = 41;  
    var b = 5;  
    var c = a - b;  
    document.write(c);  
  

Question 6 :Types of the JavaScript Standard Objects

Answer : List : String Object, Array Object, Date Object, Math Object, Number Object, RegExp Object, Boolean Object, Function Object, object Object, etc.

Question 7 :What are the Types of Errors in JavaScript?

Answer : There are 3 Errors.
1.Syntax Error,
2.Runtime Error,
3.Logic Error

Question 8 :What are the Types of comments in JavaScript?

Answer : There are 2 comments
1.Single Line Comment
2.Multi-line comment

Question 9 : Is Pure JavaScript case sensitive?

Answer : Yes Yes, JavaScript is a pure case sensitive scripting language. Like as a all the Variable names, particuler keywords,some function or methods, more event handlers are all the futures so case sensitive.

Question 10 :What are the Popup Boxes in js?

Answer : There are the 3 types of Popup Boxes in js.

Alert Box

function ShowAlert() {  
    alert("Hello pakainfo.com");  
}  

LineBreak Box
function ShowLinkBreak() {  
    alert("Hello \n pakainfo.com");  
}  

Confirmation Box
function ShowConfirm() {  
    var confrm = confirm("Are you paka sure you want to do chat with me?");  
    var livemsg = document.getElementById("content");  
    if (confrm == true) {  
        livemsg.innerHTML = "Yes I am sure confirmed, thanks";  
    } else {  
        livemsg.innerHTML = "Sorry, You are not eligible.";  
    }  
}  

We hope you get an idea about Basic Javascript Technical Interview Questions and Answers
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like FaceBook Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Top 10 Great UK jobs Vacancies International Jobs 0

Top 10 Great UK jobs Vacancies

Today, We want to share with you Top 10 Great UK jobs Vacancies.
In this post we will show you The top 20 UK jobs, hear for Jobs in United Kingdom we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about International Jobs, vacancies in the UK with an example.

Best high paid UK jobs Vacancies

This Top 10 Great UK ranks jobs according to each all the job’s more new Job Rank, determined by thrise three main factors: number of job openings, salary and overall job main satisfaction star rating Alternative way To Earn Money Online Jobs without Investment.

Top 10 Great UK jobs Vacancies

Top 10 Great UK jobs Vacancies

Marketing Manager

  • 4.5 / 5 Job Rank
  • 4.0 / 5 Job Fulfilment
  • £42,000 Median Base Salary
  • 1,580 Job Vacancies

Operations Manager

  • 4.4 / 5 Job Rank
  • 4.0 / 5 Job Fulfilment
  • £42,000 Median Base Salary
  • 1,169 Job Vacancies

Audit Manager

  • 4.4 / 5 Job Rank
  • 4.3 / 5 Job Fulfilment
  • £55,000 Median Base Salary
  • 420 Job Vacancies

Finance Manager

  • 4.4 / 5 Job Rank
  • 3.6 / 5 Job Fulfilment
  • £60,900 Median Base Salary
  • 1,703Job Vacancies

Product Manager

  • 4.3 / 5 Job Rank
  • 3.7 / 5 Job Fulfilment
  • £52,000 Median Base Salary
  • 1,003 Job Vacancies

HR Manager

  • 4.3 / 5 Job Rank
  • 4.2 / 5 Job Fulfilment
  • £45,750 Median Base Salary
  • 391 Job Vacancies

Contract Manager

  • 4.3 / 5 Job Rank
  • 4.0 / 5 Job Fulfilment
  • £40,000 Median Base Salary
  • 624 Job Vacancies

Commercial Manager

  • 4.2 / 5Job Rank
  • 3.8 / 5 Job Fulfilment
  • £52,400Median Base Salary
  • 495Job Vacancies

Business Analyst

  • 4.2 / 5 Job Rank
  • 3.7 / 5 Job Fulfilment
  • £39,000 Median Base Salary
  • 1,911 Job Vacancies

Project Manager

  • 4.2 / 5Job Rank
  • 3.5 / 5 Job Fulfilment
  • £44,000Median Base Salary
  • 5,022Job Vacancies

Business Development Manager

  • 4.2 / 5Job Rank
  • 3.7 / 5 Job Fulfilment
  • £38,000Median Base Salary
  • 2,451Job Vacancies

Software Engineer

  • 4.1 / 5Job Rank
  • 3.5 / 5 Job Fulfilment
  • £42,500Median Base Salary
  • 2,538Job Vacancies
PHP Developers in Australia

HR Business Partner

  • 4.1 / 5Job Rank
  • 3.8 / 5 Job Fulfilment
  • £55,000Median Base Salary
  • 397Job Vacancies

Solutions Architect

  • 4.1 / 5Job Rank
  • 3.5 / 5 Job Fulfilment
  • £70,000Median Base Salary
  • 728Job Vacancies

Production Manager

  • 4.0 / 5Job Rank
  • 3.8 / 5 Job Fulfilment
  • £35,000Median Base Salary
  • 737Job Vacancies

Data Analyst

  • 4.0 / 5Job Rank
  • 4.0 / 5 Job Fulfilment
  • £28,500Median Base Salary
  • 830Job Vacancies

Data Scientist

  • 4.0 / 5Job Rank
  • 3.6 / 5 Job Fulfilment
  • £45,000Median Base Salary
  • 578Job Vacancies

Communications Manager

  • 4.0 / 5Job Rank
  • 3.9 / 5 Job Fulfilment
  • £45,000Median Base Salary
  • 302Job Vacancies

Recruiter

  • 4.0 / 5 Job Rank
  • 4.1 / 5 Job Fulfilment
  • £25,000Median Base Salary
  • 1,625Job Vacancies

Top 10 Great England jobs Vacancies

Top 10 Great England jobs Vacancies

Top 10 Great England jobs Vacancies

Top 10 Great Germany jobs Vacancies

Top 10 Great germany jobs Vacancies

Top 10 Great germany jobs Vacancies

Top 10 Great Korea jobs Vacancies

Top 10 Great korea jobs Vacancies

Top 10 Great korea jobs Vacancies

Top 10 Great USA jobs Vacancies

Top 10 Great USA jobs Vacancies

Top 10 Great USA jobs Vacancies

Read :

Summary

You can also read about AngularJS, ASP.NET, VueJs, PHP.

I hope you get an idea about Find 1000s of UK Jobs.
I would like to have feedback on my Pakainfo.com blog.
Your valuable feedback, question, or comments about this article are always welcome.
If you enjoyed and liked this post, don’t forget to share.

Fresher PHP WEB Developer Salary Range Level 0

Fresher PHP WEB Developer Salary Range Level

Fresher PHP WEB Developer Salary Range Level

The average pay for a it developer or PHP Web Developer in Ahmedabad(India), Gujarat is Rs 162,152 per year. The skills test and work to that increase pay for this job or work the most are WordPress cms and Model-view-controller (MVC). for Fresher PHP WEB Developer Salary Range Level.

The Main Salary of PHP developer basic depends on the gained or output experience and knowledge.

The PHP developer Average range salary starts from 150000 per year(1-year) for freshers of php developer and for experienced person more than salary it is totally depends on the output knowledge person have.

Others way :

now Well, PHP developer(in it) or MCA,BCA students can earn very good amount doing the freelancing which is quite not more any languages possible for other any technologies.

Now, the main thing to most imp consider at this point is PHP developer or any single skill know for that matter can yield you wealth only to a certain limit.

php developer at Perception System

Salaries according to Indian Cities :

  • Bangalor :85150 to 484800
  • Chennai :72300 to 498350
  • Kolkata : 58700 to 349050
  • Hyderabad :87740 to 304105
  • Ahmedabad84900 to 367700
  • Mubai :70000 to 392000
  • Pune :71520 to 441000

I hope A PHP Developer earns an average salary of Rs 206,763 per year. with The many skills that increase pay for this job the most are Drupal and Laravel, Model-view-controller (MVC), Dynamic HTML (DHTML), Angularjs,jQuery, and MySQL.

salary depends on multiple factors:

  • Experience Level (total number of year & number of projects done)
  • depends on Colleges & Education
  • Previous maintain history Track/Performance record
  • Skills set(Natioal certification) and certification
  • Companie’s for tarining standards and location
  • Your negotiation skill Like as (PHP, Laravel)

About PHP developer salary Range

PHP Developer – Freshers 8-12K.
After 1 year – 16K
After 2 year – 22K
After 3 Year – 30K
After 4 Year – 36K
After 5 Year – Upto 45K
After that you will get bored.

Top 10 Advanced PHP Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced PHP Interview Questions Answers

Top 10 Advanced PHP Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced PHP Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 PHP Interview Questions & Answers, hear for Top 10 PHP Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top PHP Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 :1) What is PHP?

Answer : PHP stands for PHP: Hypertext Preprocessor.PHP is a open or free web based language on scripts that supports all developers to custom or dynamically make generated some web pages.

Question 2 :What are the Functions of sorting an array in PHP?

Answer : Types of the sorting an array
Sort(), arsort(), natcasesort(), rsort(), usort(), array_multisort(), uksort(),asort(), ksort(), natsort().

Question 3 :Which programming language used to PHP resemble?

Answer : Perl and CPHP syntax used or resembles Perl and C programming language

Question 4 :How to create or init a session in PHP?

Answer : session_start()The simple use of the PHP function Like as session_start() PHP initiate activating a start session.

Question 5 :What does $GLOBALS means?

Answer : $GLOBALS variables is associative main array including some references to all the data variables which are used to PHP currently initmode in the PHP global scope of the PHP script.

Question 6 :How many cast types in PHP?

Answer : List of the Cast types (int), (integer)(bool), (boolean)(float), (double), (real),(string),(array),(object)

Question 7 : How to define constant in PHP?

Answer : define The simple define() directive some commands us defining a constant as follows:

define (“ACONSTANT”, live24u);

Question 8 :How to create simple persistent cookie in php?

Answer : setcookie()Cookies will only simple persistent for as some long as We have simple set them.

//set for 1 year
setcookie( "cookieName", 'cookieValue', strtotime( '+1 year' ) ); 

Question 9 :How to security Auth from SQL injection attack?

Answer : mysql_real_escape_string()simple use mysql_real_escape_string() PHP function.

Question 10 :How can PHP to display error at runtime?

Answer : error_reporting(E_ALL) simple used to error_reporting(E_ALL) in PHP.

error_reporting(E_ALL) 

We hope you get an idea about Basic PHP Technical Interview Questions and Answers
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like FaceBook Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Top 10 Advanced Laravel Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced Laravel Interview Questions Answers

Top 10 Advanced Laravel Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced Laravel Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 Laravel Interview Questions & Answers, hear for Top 10 Laravel Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top Laravel Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 :What is Laravel Framework?

Answer : free or open-source PHP web frameworkLaravel is a all about free, with open-source PHP Based web framework, makes by Taylor Otwell as well as simple intended for the main s development of any user friendly web applications following the good look to MVC based model–view–controller (MVC) Latest architectural pattern.

Question 2 :What is Composer?

Answer : Composer is a dependency manager for PHP.PHP simple Composer will All the manage the php all files dependencies We require on a Laravel setp By Step basis.

Question 3 :List benefits of Laravel frameworks?

Answer : Top benifits of laravel framework
-Setup and customization Laravel process is very easy way and very fast as compared data to others.
-Inbuilt Auth means Authentication System in php.
-Supports multiple file systems
-Supports model–view–controller (MVC)
-Pre-loaded packages
–>Socialite
–>cashier
–>elixir
–>Passport
–>Scout

Question 4 :How to install Laravel via composer ?

Answer : Simple install Laravel with composer execute below install laravel command on your CMD.

composer create-project Laravel/Laravel <your-project-name> version

Question 5 : How to check installed current version of Laravel ?

Answer : php artisan –versionsimple php artisan –version command run to your check current laravel installed version

php artisan --version

Question 6 :What are Implicit Controllers ?

Answer : route file to handle Every actionsImplicit Controllers allow We to inital a single route file to handle every method in the Laravel controller. We can inital it in route.php file with Laravel Route: Define the controller method.

Usage :

Route::controller('base URI','');

Question 7 :Does Laravel support caching?

Answer : YesLaravel sure supports the caching serever side backends like as a Memcached as well as Redis.

Question 8 :How to get Logged in All user information using Laravel ?

Answer : Auth::User() methods is used to get current Logged in user all the information in Laravel.

Question 9 :In which directory controllers are located in Laravel ?

Answer : App/Http/Controllers directoryWe store all the Laravel controllers in App/Http/Controllers folders

Question 10 :get users IP address using Laravel ?

Answer : ip() functionWe can use simple laravel request’s class used to ip() function to fetch IP address of current user in Laravel.

//get ip address
public function getUserIp(Request $request){
// simple return this method fetch ip address of remote all the user
return $user_ip_address=$request->ip();
}

We hope you get an idea about Basic Laravel Technical Interview Questions and Answers
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like Face Book Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Top 10 Advanced MySQL Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced MySQL Interview Questions Answers

Top 10 Advanced MySQL Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced MySQL Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 MySQL Interview Questions & Answers, hear for Top 10 MySQL Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top MySQL Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 :

Answer : multithreadedMySQL means of the multithreaded,one or more means multi-user uses SQL database and all the tables management system which has more about than 11 million of the installations of MySQL.

Question 2 : In which language MySQL is written?

Answer : C and C++ MySQL is simple written in Basic C and C++ as well as All the SQL some parser is written in yacc.

Question 3 :How many Triggers are possible in MySQL?

Answer : List of the TriggersBefore Insert, After Insert ,Before Update, After Update, Before Delete, After Delete

Question 4 :What is a trigger in MySQL?

Answer : set of codes A trigger is a bunch of query that runs in response to some set events.

Question 5 :What are the different tables in MySQL?

Answer : There are List of the tables MyISAM, Heap, Merge, INNO DB, ISAM

Question 6 :What are the storage models of OLAP?

Answer : OLA ListThe Simple storage models in OLA List of the MOLAP, ROLAP, and HOLAP, etc.

Question 7 :How to get the current date in MySQL?

Answer :SELECT CURRENT_DATE(); To get server current date and time, use the following simple syntax:

SELECT CURRENT_DATE();  

Question 8 :How to Copy table without copying data?

Answer : Simple duplicate table created

CREATE TABLE user_mst SELECT * FROM users WHERE 1=0;

Question 9 :How to Repair all tables in mysql?

Answer : mysqlcheck -A –auto-repair; simple sql run this script to all the table Repair : – mysqlcheck -A –auto-repair;

Question 10 :How to increase MySQL connection timeout?

Answer : Open MySQL file and simple increase the line

ini_set('mysql.connect_timeout', 600);//as 600 means 20 min
ini_set('default_socket_timeout', 600); //as 600 means 20 MIn

We hope you get an idea about Basic MySQL Technical Interview Questions and Answers
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like Face Book Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Top 10 Advanced CSS Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced CSS Interview Questions Answers

Top 10 Advanced CSS Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced CSS Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 CSS Interview Questions & Answers, hear for Top 10 CSS Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top CSS Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 :What is CSS?

Answer : Cascading Style Sheets
It is a styling language
CSS is simple All the Tags or elements for HTML.
CSS is popular in web designing,
CSS web-application is common in XHTML.

Question 2 : What are the advantages of CSS ?

Answer : List of CSS advantages
Bandwidth
Site-wide structure consistency
Page tabing and reformatting
all more reduce code Accessibility
Data content separated parts from presentation

Question 3 : How many types of the style sheets?

Answer : There are main 3 types of style sheetsInline, Embedded and External

Question 4 :what is the meaning of the W3C?

Answer : World Wide Web ConsortiumW3C simple meaning of the World Wide Web Consortium.

Question 5 :What is tweening?

Answer : generating intermediate frames tweening is the process of simple creating intermediate oe types of the frames between two or more images.

Question 6 :What is the float property of CSS?

Answer : move the Elements to the right or left along with the stringsThe CSS float property is main used to move one place to other page the image to the basically right or left between with the some string or texts to be wrapped all the data content around it.

Question 7 :What are the limitations of CSS ?

Answer : Limitations are:
– Ascending by any selectors Like as a(id, class, name) is not possible
-Limitations of element vertical control
-No expressions
-No any column declaration
-Define any Rules, or any styles, particular targeting specific text or value not possible

Question 8 :How to check Your website is responsive OR Not?

Answer : One type of the servicePlease Enter your website url and check https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Question 9 :34. How can the dimension be defined of HTML an element ?

Answer : List of Dimension properties Height, Max-height, Max-width, Min-height, Min-width, Width

Question 10 :What is at-rule?

Answer : simple Rulein CSS Rule, which is all the conapplicable applicable in the entire Style sheet and not partly, is stands as at-rule. at-rule preceded by Like asa @ as well as followed by A-Z, a-z or 0-9 List.

We hope you get an idea about Basic CSS Technical Interview Questions and Answers
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like Face Book Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Top 10 Advanced Reactjs Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced Reactjs Interview Questions Answers

Top 10 Advanced Reactjs Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced Reactjs Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 Reactjs Interview Questions & Answers, hear for Top 10 Reactjs Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top Reactjs Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 :What is React?

Answer : Reactjs is a simple front-end based JavaScript library framework developed by Facebook in 2011. Reactjs follows the simple Main component based approach as well as more code easy which helps in creating reusable UI user Interface components.

Question 2 :What are the features of React?

Answer : There are list of features.
It is a support virtual DOM
support server-side rendering.
uni-directional data flow as well as data binding.

Question 3 : What is JSX?

Answer : JSX is a simple shorthand for JavaScript(Pure js) XML.

render(){
    return(        
         <div>
            <h1> Wel-come to pakaifo.com</h1>
         </div>
    );
}

Question 4 :Which methods used in lifecycle methods of React components.

Answer : Some React of the Best lifecycle methods are:
componentWillMount()
componentDidMount()
componentWillReceiveProps()
shouldComponentUpdate()
componentWillUpdate()
componentDidUpdate()
componentWillUnmount()

Question 5 : List down the components of Redux

Answer : Redux is composed of the List components:
Action, Reducer , Store , View.

Question 6 :Why ReactJS is used?

Answer : Display part of Mobile applicationReactjs is most used to all the handle the HTML display view part of Mobile or web-application.

Question 7 :When ReactJS released?

Answer : March 2013ReactJS is released March 2013

Question 8 :What is Repository URL of ReactJS?

Answer : Please check This URLhttps://github.com/facebook/react

Question 9 :How to embed two components in One component in react?

Answer : Include libs

//include libs
import React from 'react';
class liveApp extends React.Component {
   render() {
      return (
         <div>
            <Header/>
            <Content/>
         </div>
      );
   }
}

class Header extends React.Component {
   render() {
      return (
         <div>
            <h1>Welcome to pakaifo.com</h1>
         </div>
      );
   }
}

class Content extends React.Component {
   render() {
      return (
         <div>
            <h2>pakaifo</h2>
            <p>pakaifo is the most popular Programming & Web Development blog. Our mission is to provide the best online resources on programming and web development. We deliver the useful and best tutorials for web professionals — developers, programmers, freelancers and site owners. Any visitors of this site are free to browse our tutorials, live demos and download scripts.</p>
         </div>
      );
   }
}

export default liveApp;

Question 10 :What are the feature of ReactJS?

Answer :
1.JSX: JSX stands for a JavaScript syntax extension.
2.Components : Reactjs is simple all set of the components.
3.One direction flow in react: React used to one way source code flow which create it easy to some reason about your mobile or web app

We hope you get an idea about Reactjs multiple choice questions and answers
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like FaceBook Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Top 10 Advanced AngularJS Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced AngularJS Interview Questions Answers

Top 10 Advanced AngularJS Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced AngularJS Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 AngularJS Interview Questions & Answers, hear for Top 10 AngularJS Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top AngularJS Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 : What is AngularJS?

Answer : “AngularJS is an open-source Simple (JavaScript Based)js framework developed by Google.” also supports Dependency Injection, two-way data binding, routing features

-Large website easy-to-maintain,
-build large scale web application and high performance supports web Application,
-AngularJS is open source,
-angular completely free,
-and angular is cross-browser platform

Question 2 :What is scope in AngularJS?

Answer : “objects” Scopes are one type of the objects that conect to the model. They act as favikik between the main controller and HTML view.

Question 3 :What is routing in AngularJS?

Answer : routing stands switching (Navigation)It is main fundas of switching Pages or files views. AngularJS based MVC controller decides some pages which HTML view to render particular based on the MVC business logic.

Question 4 :What is constant in AngularJS?

Answer : constants are main used to functions or methods pass values at main config param steps considering the fact all the data that any data value acannot be should used to be passed parameters during config steps.

liveApp.constant("configParam", "Welcome to pakainfo");

Question 5 :What is controller in AngularJS?

Answer : It’s a package of the js functions or methods Angular controller is a bunch of js functions or methods which is two way or more bound to a specified particular scope. and it’s ng-Controller directive

How to use ng-Controller in Angular

//any tags
<body ng-Controller=”expression”>  
</body>  
<div ng-app="pakaApp" ng-controller="YOUR_CONTROLLER_NAME">  
</div>  

Question 6 :How many types of data binding in angular?

Answer : Simple Binding Directives in AngularJs List
1.ng-bind methods
2.ng-bind-html directive
3.ng-bind-template
4.ng-non-bindable
5.and ng-model

Question 7 : List of Directives in AngularJS?

Answer : There are main types of the Angular Directives.
1.angularjs – ngBind,
2.ngModel directive
3.ngClass,
4.ngApp,
5.ngInit,
6.ngRepeat

Question 8 :What is the ng-include directive in Angularjs?.

Answer : All the header or footer pages embed HTML some pages within a HTML page using best way to include or required ng-include directive in angular.

<div ng-app = "" ng-controller = "pakainfoCtrl">
   <div ng-include = "'header.htm'"></div>
   <div ng-include = "'footer.htm'"></div>
</div>

Question 9 :What is $Scope in AngularJS?

Answer : angular Scope is a best keywords of JavaScript object which interexchange the main part of joining any controller with the markup HTML views.

Question 10 :What is $rootScope in AngularJS?

Answer : get parent of all of the main scope$rootScope main used to the all parent elements or of all of the scope angular variables.

We hope you get an idea about Latest AngularJS Top 10 AngularJS Interview Questions
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like Face Book Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.

Top 10 Advanced VueJS Interview Questions Answers 0

Top 10 Advanced VueJS Interview Questions Answers

Top 10 Advanced VueJS Interview Questions Answers

Today, We want to share with you Top 10 Advanced VueJS Interview Questions Answers.
In this post we will show you Top 10 VueJS Interview Questions & Answers, hear for Top 10 VueJS Interview Questions and Answers we will give you demo and example for implement.
In this post, we will learn about Top VueJS Interview Questions With Answers with an example.

Question 1 :What Is Vue.js?

Answer : “progressive JavaScript framework”The Vue.js is a user friendly progressive pure JavaScript framework and also used to make the interactive user friendly or layout interfaces and also vuejs some focused on the HTML Dom view layer only Browsers side (front end) app’s.

Question 2 :How To Install Vuejs?

Answer : Download Vue.js List of methods
1. Link to put https://vuejs.org/js/vue.min.js
2.npm install vue
3.simple vuejs bower install vue
4. Simple using CDN Like https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/vue/1.0.26/vue.min.js

Question 3 :How to simple create an instance of Vuejs?

Answer : using new keywords : You can make Vue instance with the Vue simple function:

//View HTML Model Class
var viewModel = new Vue({
  // options
})

Example vuejs create an instance
////View Model Class
var viewModel = new Vue({
  el: '#Your-app-name',
  data: {
    WelcomeMsg: 'Hello, We are pakainfo.com.'
  },
  methods: {
    IsEnable: function() {
      return true;
    }
  }
});

Question 4 :What are the Advantages and Disadvantages of Vuejs?

Answer : List of Vuejs Advantages – Vuejs Disadvantages –

List of Vuejs Advantages

1.Easy for web-applications and user friendly interfaces development
2.Support same to angular Two-way communication and data bindning
3.Ability to all the function and methods control the states
3.Natural lighr weight process

List of Vuejs Disadvantages

1.Limited HTML DOM scope
2.vue Single creator
3.Small javascript framework with developer community

Question 5 : How to make Constants in Vuejs?

Answer : To simple make constant const keyword is used in vuejs,
1.//Creating a Constant in vue
2. //Importing a Constant in vue

export const base_URL = 'https://pakainfo.com/'

import {base_URL} from '../app/base/constants.js';

Question 6 :what is the vuejs list of the features?

Answer : Vue js comes with main features.
1.Templates in vuejs
2.Reactivity
3.vuejs Components
4.vue Transitions
5.Routing using vuejs

Question 7 :What are filters in vuejs?

Answer : A Vue.js filter is one time or more time user initally based a function that takes a some value, and it’s processes, as well as then returns user need the processed some data value.

<div directive="YOUR_VUEJS_EXPRESSION | filterId [args...]"></div>

Question 8 : What are Components in Vue.js?

Answer : Vue Components are powerful features .

“In Vuejs components are user custom HTML elements that help you any data extend basic some DOM HTML tags elements to selectors encapsulate and more times reusable source code.”

Question 9 :What are List Directives in VUE.js?

Answer : There are list vuejs Directives, commonly used directives in Vue.js
1. v-show //display
2.v-if //vuejs check conditions
3.v-model //bind data
4.v-else //some conditions
5.v-on //conditions

Question 10 :How many List are type of Directive in Vuejs

Answer :types of vuejs directives Like..
vue General Directives
Literal vuejs Directives
simple Empty Directives
Custom vue Directives

We hope you get an idea about Latest Vuejs Top 10 Vuejs Interview Questions
We would like to have feedback on my Information blog .
Your valuable any feedback, Good question, Inspirational Quotes, or Motivational comments about this article are always welcome.
If you liked this post, Please don’t forget to share this as Well as Like Face Book Page.

We hope This Post can help you…….Good Luck!.